UUTUUDET:
  • info-blackUutiset
  • gift48Tienaa somapisteitä
  • searchLaatu on meille tärkeää
  • box-blackYritys

KEVÄÄN UUTUUKSIA!

Uusia tuotteita päivitetty helmiin, tarvikkeisiin ja kukkaronkehyksiin. Löydät uutuudet kätevästi nyt Uutuuserät-osiosta. 

NYT TARJOUKSESSA! Kaikki puuhelmet ja Kumihimo-tarvikkeet -25%.

VARASTOMYYMÄLÄ Kajaanissa Koivukoskenkatu 12, 2. krs ("Arolan talo"). Varastomyymälässä laaja tuotevalikoima. Avoinna sopimuksen mukaan myös arki-iltaisin ja lauantaisin. 

Tapahtumakalenteri 2017

8.-9.4.2017 Kädentaitomessut Jyväskylä Paviljonki

 6.-7-5.2017 Kädentaitomessut Rovaniemi, Lappi Areena

Nyt voit tienata somabonusta

  • luomalla uutena asiakkaana somaosa-asiakastilin (20 somapistettä)
  • shoppailemalla Somaosa-verkkokaupassa (1€ = 1 somapiste)
  • kirjoittamalla ensimmäisen tuotearvion tuotteelle (1 somapiste)

Voit käyttää milloin vain ansaitsemiasi somapisteitä alennuksiin verkkokaupassa, jolloin 100 pistettä vastaa 5 euron alennusta (5% bonusalennus tekemistäsi ostoksistasi).

Meiltä löydät laadukkaat korunosat, helmet, nauhat, ketjut, työkalut, kukkarotarvikkeet sekä muita tarvikkeita tutun ja turvallisen Somaosa-brändin alla. Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat turvallisia ja täyttävät turvallisuusvaatimukset. Pyrimme tarjoamaan tuotteet kilpailukykyiseen hintaan markkinoille, joten asiakkaanamme tulet hyötymään meidän volyymista ja kasvavasta valikoimasta.
Olemme kasvava brändättyjen korutarvikkeiden myyjä. Huolehdimme, että asiakkaat saavat valmiiksi valikoidut tuotteet parhaaseen hintaan. Etsimme kuhunkin ajankohtaan tai trendiin sopivat korunosat kymmenien tuhansien mallien joukosta. Olemme itse luoneet kontaktit valmistajiin. Valitsemme valmistajat huolella ja varmistamme tuotteiden täyttävän EU vaatimukset.

Yrityksemme sijaitsee Kajaanissa, jossa tuotteet pakataan ja varastoidaan. Tuotteidemme jälleenmyynti- ja loppuasiakasmyyntihinta perustuvat suuriin volyymeihin ja hiottuun logistiikkaan. Tuomme korutarvikkeet itse maahan, jotta loppuasiakas ei maksa turhista välikäsistä. Näin asiakkaamme saavat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyymään tuotteitamme, otathan yhteyttä info(@)somaosa.com, puhelimitse 044-3553421 (arkisin klo 10-15) tai ota yhteyttä -kaavakkeen kautta.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

MAALISKUUN TARJOUS! Puuhelmet -25% ja kumihimo-tarvikkeet -25%. Ihania uutuuksia saapunut! Katso uutuudet Uutuuserät-osiosta.

X