by

Kommentit pois päältä artikkelissa POP UP -joulumyymälä

Joulumyymälä on avannut ovensa marraskuussa Kajaanissa osoitteessa Koivukoskenkatu 12. Myynnissä on kaikenkaikkiaan 15 eri käsityöläisen tuotteita. Myymälän valikoimassa on mm. Koruja, kransseja, pellavavaatteita, heijastimia, asusteita, mehuläisvahakynttilöitä, tonttulakkeja, keittiötekstiilejä, sisustustuotteita, villasukkia, leivonnaisia, jouluisia koristeita sekä muita ihania käsitöitä. Myynnissä myös Somaosan koru- ja askartelutarvikkeita sekä islantilaisia villalankoja (Lettlopi, Plötulopi ja alafosslopi). Joulun alla on pidennetty aukioloaika ma-pe klo 11-18, la 10-15 ja su 19.12. klo 12-16. Myymälä on auki 23.12. asti. Tervetuloa ostoksille!

kesä 01

Kesä POP UP

by

Kommentit pois päältä artikkelissa Kesä POP UP

Somaosa on jälleen avannut kesäkaupan Kajaaniin. Joulun alla pidetty Joulu POP UP oli todella suosittu ja päätimme avata toukokuussa kesäkaupan samaiseen tilaan. Kesäkaupalta löydät Somaosan suosituimpien askartelutarvikkeiden lisäksi ihanat islantilaiset villalangat sekä tuotteita reilulta kymmeneltä eri käsityöläiseltä. Mukana ovat mm. HIIA, Decor And Knots, Ihania, Paulanka, Taavanainen, Mummon Wintti, Ullakko-tuotteet, Heli Joela, Laurio, Makimoilleen, House of Simone ja Korut360. Myyntituotteina mm. korut, kortit, makrameetuotteet (seinävaatteet, korut ja amppelit), keittiö- ja kattaustuotteet, asusteita (kännykkälaukut, olkalaukut, pussukat, vyötärölaukut, solmupannat, rusettipannat, turbaanipäähineet, kesälippikset) ja mattoja.

Somaosan Kesä POP UP on avoinna kesäkuun loppuun asti osoitteessa Koivukoskenkatu 12, Kajaani. Aukioloajat ma-pe klo 11-16.30 ja la 10-14. Sopimuksen mukaisesti onnistuu myös muu aika. Tervetuloa!

kesä 15

Pop up-myymälä

Somaosa on avannut Pop up-myymälän Kajaaniin. Myynnissä koruja, vaatteita, kännykkälaukkuja, kukkaropussukoita, sisustustuotteita ja korutarvikkeita.

Myymälä on avoinna arkisin klo 11-17 koko kesäkuun ajan osoitteessa Koivukoskenkatu 12.

helmi 07

Uutta: BLOGI

Tervetuloa lukemaan Somaosan blogia, jossa esittelemme uutuustuotteiden lisäksi sesonkiin sopivia korumalleja sekä uutuustekniikoita. Ystävänpäivän lähestyessä kokosimme verkkokauppaan Ystävänpäivä-osion, johon on koottu teemaan sopivia helmiä, korunosia ja riipuksia. Vielä ehdit siis valmistaa ihanimmat lahjat ystävälle.

Valmistimme makeanvedenhelmistä ja kivihelmistä Sydän-kaulakoruja. Valikoimamme upeat viljellyt makeanvedenhelmet ovat kauniin värisiä ja kauniskiiltoisia. Kuvioidut makeanvedenhelmet ovat niin kauniita sellaisenaan, joten ne eivät kaipaa muita helmiä sekaan. Metallisilla helmillä voi kuitenkin rytmittää korua luoden hieman erilaisen ilmeen. Korut on valmistettu laadukkaaseen 49-säikeiseen koruvaijeriin, joita on tulossa myös kevään aikana valikoimaan.

→ Lue lisää

X