EtusivuToimitusehdot

TILAAMINEN

Somaosa.com-verkkokaupasta (UB Design y-tunnus: 2186948-5) tilaat helposti, nopeasti ja luotettavasti laadukkaat materiaalit erilaisiin korutöihin, askarteluun sekä neuleisiin.  Olemme kotimainen yritys ja lähetämme kaikki tilaukset Kajaanista.

Toimitamme tuotteita kuluttaja- ja yritysasiakkaille Suomeen. Maksajana ja tilaajana tulee olla yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajan suostumus. Ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä.

Valitse haluamasi tuotteet ostoskoriin, tarkista tuotteiden määrä, valitse tilauksen postitustapa (kirje/pakettitoimitus) ja siirry kassalle. Täytä yhteystietosi huolellisesti, valitkaa maksutapa (Paytrail-verkkomaksupainikkeet, korttimaksu tai tilisiirto/ennakkomaksu) ja hyväksy tilaus. Mikäli valitsette Paytrail-maksun, palvelu ohjautuu verkkopankkiin. Mikäli valitsitte tilisiirron/ennakkomaksun, maksutiedot tulevat tilausvahvistuksen mukana sähköpostiinne.

Tilauksesta lähetämme automaattisen vahvistuksen ilmoittamaanne sähköpostiin. Lähetämme sähköpostiisi myös tilausten käsittelyn etenemisestä tietoa. Mikäli ette ole saaneet tilausvahvistusta sähköpostiin, tarkastattehan sähköpostin roskaposti-kansion.

Asiakkaan on aina velvollisuus tutustua voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

HUOMIOITHAN, että pienin toimitettava tilauksen arvo 5 euroa (ennen postitusmaksua/pientoimituslisää/pakettimaksua).

aklaukku_lontoo

 

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen asiakkaaksi luodaan asiakastilillä ja se on täysin vapaaehtoista. Rekisteröityneenä asiakkaana saat käyttöösi toivelistan, johon voit kerätä kiinnostavimmat tuotteemme. Asiakastiliin kirjautuvat myöskin kaikki tilauksesi. Uudet asiakkaat lisätään uutiskirjeemme tilaajaksi, mutta halutessasi voit perua uutiskirjeet ottamalla yhteyttä meihin sähköpostitse info(@)somaosa.com tai perumalla uutiskirjeessa näkyvästä peruuta uutiskirje-linkistä. Käsittelemme asiakastietoja luottamuksellisesti.

Rekisteröityneenä asiakkaana saat ostoksistasi bonuksia Somapisteiden muodossa. Saat bonusta kaikista ostoksistasi 5 % ja keräämäsi bonukset voit käyttää jo seuraavalla ostoskerralla!

BONUSJÄRJESTELMÄ

Rekisteröityneenä asiakkaanamme tienaat Somapisteitä kaikista ostoksistasi ja ensimmäisistä tuotearvioista. Tienaat myöskin ensimmäiset pisteet rekisteröitymällä asiakkaaksemme. Somapisteitä voit käyttää alennuksiin verkkokaupan ostoksissa: 100 pistettä vastaa 5 euron alennusta.

Bonuspisteitä voit käyttää heti seuraavassa tilauksessa ja pisteitä tienaat myös alennetuista tuotteista. Huomioithan, että Somapisteet vanhenevat 6 kk:n kuluttua ostotapahtumasta, eikä niitä hyvitetä enää jälkikäteen. Keskittäminen Somaosa-verkkokauppaan kannattaa!

TUOTTEIDEN SAATAVUUS

Varastosaldot päivittyvät tilausten mukaan. Messutapahtumien yhteydessä varastosaldoissa voi esiintyä vajausta, mutta tiedot pyritään päivittämään tapahtumien jälkeen ajantasaiseksi. Mikäli jokin tuote on tilapäisesti loppuunmyyty tai haluatte tuotteen ostaa tukkukoossa, ilmoitattehan meille tuotteen tuotenumeron ja sähköpostiosoitteenne, johon voimme ilmoittaa, kun tuotetta on jälleen saatavilla haluamassanne pakkauskoossa.

Myymme osassa askartelutarvikkeita myös suurempia tukkupakkauskokoja. Mikäli teillä on tarve isommalle tuotemäärälle, pyydä tarjous ottamalla yhteyttä ensisijaisesti Somaosan asiakaspalveluun info @ somaosa.com tai puhelimitse puh. 044 – 3553421 (arkisin klo 10-16).

HINNAT

Tuotteiden hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen muutokseen ilman eri ilmoitusta. Hintamuutokset on voimassa vasta muutoksen jälkeen tehtyihin tilauksiin.

TOIMITUSKULUT

ILMAINEN TOIMITUS: Saat ilmaisen kirjetoimituksen yli 50 euron tilaukseen. Ilmaisen postituksen saat myös yli 70 euron arvoisiin isokokoisten tilausten toimituksiin.

PIENTOIMITUSLISÄ: Alle 50 euron arvoisiin kirjeenä kulkeviin tilauksiin lisäämme 3,99 euron pientoimituslisän. Huom! Islantilaiset villalangat eivät mahdu kulkemaan kirjeenä, joten niiden toimitus vain pakettina!

PAKETTIMAKSU: Postin tai matkahuollon kautta toimitettava paketin toimitusmaksu 5,90€. Näitä tuotteita ovat mm. neulelangat, Fimon lakka ja nestemäinen pullo, betonit, suoja- ja peitelakat, metallimaalit, lasihimmelien putkihelmet sekä tilaavievät työkalut. Tuotekuvaukseen on merkitty huomautus postipakettimaksusta. Halutessasi saat ilmaisen toimituksen yli 70 euron tilaukseen.

NOUTO KAJAANIN VARASTOMYYMÄLÄSTÄ:  Voit halutessasi noutaa tilauksen Somaosan verkkokaupan noutopisteeltä osoitteesta Koivukoskenkatu 12, Kajaani. Ilmoitamme erikseen viestillä, kun tilaus on noudettavissa.

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksen 1-7 arkipäivän kuluttua. Olemme yhteydessä tilaukseen liittyen tarvittaessa.

Suurin osa tilauksista postitetaan vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta (maksettu verkkokaupassa). Kirjelähetyksenä kulkevat lähetykset tulevat suoraan kotiisi (postin kuljetusaika-arvio 4-14 arkipäivää), pakettina lähetettävät noudetaan Postista tai Matkahuollosta (kuljetusaika-arvio 1-3 arkipäivää) XXS-paketit kulkevat pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän kuluessa ja ne toimitetaan suoraan postilaatikkoon. Huomioittehan pakettien säilyvyysajan (mm. pakettiautomaateissa 7 vrk).

Huomioittehan mahdolliset toimitusviiveet.  Tilausten postittamiseen viivettä voivat aiheuttaa mm. tapahtumamyynnit (messut, markkinat ja myyjäiset), alennusmyynnit sekä mahdolliset logistiikan lakot. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitamme verkkokaupan etusivulla uutiset-osiossa.

MAKSUTAVAT

Somaosa-verkkokaupassa maksat ostoksesi helposti, nopeasti ja turvallisesti. Maksutapana voit valita haluamasi OP MAKSUN kautta Paytrail-maksuvälityspalvelun, luottokorttimaksut (VISA,VISA ELECTRON, MASTERCARD, ennakkomaksun/tilisiirron/laskun tai laskupalvelut JOUSTO tai COLLECTOR . Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy valitun maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi Somaosa-verkkokaupalle. Maksu suoritetaan Paytrail Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään Somaosa-verkkokauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

ENNAKKOLASKU: Ennakkomaksun/laskun, saat maksutiedot sähköpostiin tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli ette ole saaneet maksuohjeita sähköpostiin, tarkastattehan sähköpostinne roskaposti-kansion. Lähetämme tilauksen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

VERKKOPANKKIPAINIKKEET: Voitte maksaa tilauksen heti Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi Somaosalle. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

LUOTTOKORTTIMAKSUT: Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa – ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

LASKU_ JA OSAMAKSUPALVELUT: JOUSTO on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €, ei nimelliskorkoa) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com COLLECTOR -LASKU ja OSAMAKSU  Maksaessanne Collectorilla, saat aina automaattisesti keskimäärin 45 päivän korottoman maksuajan. Kuluvan kuukauden ostokset laskutetaan seuraavan kalenterikuukauden viimeinen päivä, joten maksuaika voi olla jopa 60 päivää, aina kuitenkin vähintään 30 päivää. Halutessaan voit maksaa ostoksen osissa 36 kuukauden aikana.

RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetusfirma ei aina onnistu kuljettamaan toimituksia ehjänä perille. Tämän vuoksi on tärkeää tarkistaa toimituksen kunto ja mahdolliset vauriot. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin/matkahuollon kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus kuljetusfirmaan ja ota yhteyttä meihin.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Somaosalla on oikeus periä arvonalennus tuotteen täyteen hintaan asti, mikäli palautettava tuote ei ole myyntikuntoinen. Huomioittehan, että korvakoruilla ja korvakorunosilla ei ole palautusoikeutta (hygieniatuote)!

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen palautusta. Mikäli päädytte vaihtamaan tai palauttamaan tuotteen, voitte tehdä sen asiakaspalautuksena. Aina ennen palauttamista, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluun joko sähköpostitse info(at)somaosa.com tai puhelimitse puh. 044 – 3553421 (arkisin klo 10-15). Palautusosoitteen saatte tietoon, kun olette ottaneet palautukseen liittyen yhteyttä.

Palautamme tuotteesta maksetun hinnan 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Huomioittehan, että palautuksesta aiheutuvat postikulut tulevat asiakkaan kustannettavaksi.

Somaosa.com ei vastaa virheellisesti annetuista osoitetiedoista. Olethan huolellinen ja annat oikeat osoitetiedot ja puhelinnumeron tilauksen yhteydessä. Virheellisten ja puutteellisten osoitetietojen takia palautuvat toimitukset sekä lunastamattomat paketit pitää asiakkaan lunastaa toimituskuluineen Somaosasta uudelleen.

Uudelleen lunastuksesta aiheutuvasta selvitystyöstä ja/tai uudelleen lähettämisestä Somaosa veloittaa 20 euron erillismaksun, joka lähetetään asiakkaalle, kun Somaosa on vastaanottanut noutamattoman lähetyksen.

RIIDANRATKAISUELIMET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

MUUT EHDOT

Valtaosa korutarvikkeissa pussitetaan pienpakkauksiin ja pakataan Kajaanissa.  Tilaamme kaikki metalliset korunosat nikkeli- lyijy- ja kadmiumvapaina, mutta allergiaherkille henkilöille suosittelemme mm. kirurginteräksestä tai hopeasta valmitettuja korunosia.

Huomioithan, että tuotteiden väri, kiilto ja kosteudenkesto voivat hieman vaihdella tuote-erien välillä, joten suosittelemme tilaamaan työhön tarvittavat helmet ja korunosat samassa tilauksessa. Helminauhoissa voi olla yksittäisiä viallisia helmiä. Poisto-kansion tuote-esittelyissä on myös erikseen mainittu mahdolliset laatuun vaikuttavat asiat.

Somaosa-verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita ei ole tarkoitettu pienten lasten käsiteltäväksi. Korutöitä tehdessä suosittelemme huomioimaan mahdolliset vaarat ennalta. Suosittelemme suojalasien ja/tai käsineiden käyttöä (sivuleikkureilla leikatessa pienet metalliosat voivat sinkoilla kauas). Liimojen, lakkojen,hartsin ja vastaavien askartelutuotteiden kanssa on käytettävä suojakäsineitä, suojalaseja sekä suosittelemme pintojen suojaamista sekä riittävää ilmanvaihtoa (tuuletus). Henkilösuojaimia (hengityssuoja ja suojakäsineet) on käytettävä betonituotteiden (koru- ja askartelubetoni) valmistuksen yhteydessä.

UB Design/Somaosa ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä, välittömästä tai muusta vahingosta ellei pakottava määräys kuluttajasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa ole kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Kuvien ja tekstien kopioiminen ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Päivitetty 5.1.2023

X