EtusivuYritys

Yritys

Olemme kasvava brändättyjen riipuksien, korunosien ja korutarviketuotteiden myyjä. Huolehdimme, että asiakkaat saavat valmiiksi valikoidut tuotteet parhaaseen hintaan. Etsimme kuhunkin ajankohtaan tai trendiin sopivat tuotteet kymmenien tuhansien mallien joukosta. Olemme itse luoneet kontaktit valmistajiin. Valitsemme valmistajat huolella ja varmistamme tuotteidemme täyttävän EU-vaatimukset. Tämän lisäksi otamme vastuun tuotteistamme ja teemme tuotteille mm. nikkelitestejä Suomessa riippumatta tehtaiden antamista valmistustiedoista. Näin varmistamme myös itse tuotteiden laadun.

Yrityksemme sijaitsee Kajaanissa, jossa tuotteet pakataan ja varastoidaan. Tuotteidemme jälleenmyynti- ja loppuasiakasmyyntihinta perustuu suuriin volyymeihin ja hiottuun logistiikkaan. Tuomme tuoteaihiot itse maahan, jotta loppuasiakas ei maksa turhista välikäsistä. Näin saamme tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

ELOALE! Erä tuotteita jopa -50% jo edullisista hinnoistamme. SPESIAALIETU! Koodilla ELOA saat 5 euron alennuksen ostaessasi tuotteita vähintään 30 eurolla. Alennuskoodi on voimassa vain 15.8.2018 asti. HUOM! Kolmen päivän jatkoaika alennuskoodilla johtuen häiriöstä. Piilota tämä ilmoitus

X