EtusivuYritys

Yritys

Olemme kasvava korutarvike- ja askartelutuotteiden myyjä. Huolehdimme, että asiakkaat saavat valmiiksi valikoidut tuotteet parhaaseen hintaan. Etsimme kuhunkin ajankohtaan tai trendiin sopivat tuotteet kymmenien tuhansien mallien joukosta. Olemme itse luoneet kontaktit valmistajiin. Valitsemme valmistajat huolella ja varmistamme tuotteidemme täyttävän EU-vaatimukset. Tämän lisäksi otamme vastuun tuotteistamme ja teemme tuotteille mm. nikkelitestejä Suomessa riippumatta tehtaiden antamista valmistustiedoista. Näin varmistamme myös itse tuotteiden laadun.

Yrityksemme sijaitsee Kajaanissa, jossa tuotteet pakataan ja varastoidaan. Tuotteidemme jälleenmyynti- ja loppuasiakasmyyntihinta perustuu suuriin volyymeihin ja hiottuun logistiikkaan. Tuomme tuoteaihiot itse maahan, jotta loppuasiakas ei maksa turhista välikäsistä. Näin saamme tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Kässämessut netissä-tapahtuma käynnissä vielä tänään sunnuntaina! Lisätietoa Somaosan Facebookissa. Toimituskulut alle 30 euron tilauksiin 2,99€. Yli 50 euron tilaukset ilman toimituskulua. HUOM! Osa tarjouksista löytyy Kässämessut netistä-osastolta. Messutarjouksessa myös mm. Fimo-massat, helmiä, korunosia, kukkaronkehyksiä, avainkaulakoruja ja paljon muuta. Kurkkaa myös Eurolla!-osaston tuotteet. Piilota tämä ilmoitus

X