EtusivutietotabUutiset

Kesän käsitöihin ja askarteluun!

Somaosassa on kesän toimituskatko 12.-31.7.2021. Tilauksia postitetaan jälleen 2.8.2021 alkaen.

Meillä on myynnissä myös islantilaisia villalankoja. Verkkokaupassa on myynnissä léttlopia ja plötulopia. Uusi erä lankoja on saapumassa viikolla 31. Mukana myös erä Alafosslopia (valkoinen, musta ja eri sävyisiä harmaita).

Makrameen tekijöille löytyy hyvä valikoima laadukkaita korunosia, Minimop-lankaa, isoreikäisiä puuhelmiä sekä makrameehen sopivia metalli- ja puuosia. Lisäksi valikoimaan on lisätty ihanan värikkäitä ja kevyitä puuriipuksia sekä valmiita korvakoruja ja avainkaulakoruja.

Somaosa lähettää tilauksia Postin ja Matkahuollon kautta. Suurin osa lähetyksistä postitetaan kirjeenä tai XXS-pakettina, jotka saapuvat suoraan postilaatikkoon. Lähetämme tilaukset nopeimmillaan samana päivänä ja kampanjoiden aikaan muutaman päivän viiveellä. 

Ilmainen toimitus yli 30 euron kirjeenä kulkeviin tilauksiin toimituksiin. Alle 30 euron kirjelähetyksistä perimme 3,99 euron pientoimituslisän. Tilaavievien tuotteiden postipakettimaksu on 5,90€. Kaikkiin yli 70 euron tilauksissa ilmainen lähetys!

VARASTOMYYMÄLÄ Kajaanissa Koivukoskenkatu 12, 2. krs. Toistaiseksi paikalla vain sopimuksen mukaan. 

TAPAHTUMAT

Tykkäämällä Somaosasta Facebookissa ja Instagramissa, näet ensimmäisten joukossa uutuudet, tarjoukset ja uutiset.

 

 

 

X